Vrijwilliger worden?

Voordat wij zorgvrijwilligers vragen om daadwerkelijk besluiten of zij in ons hospice willen werken, maken zij uitgebreid kennis met de werkzaamheden tijdens een inwerkprogramma. Voor iedere nieuwe zorgvrijwilliger en VPTZ thuis is deelname aan de basistraining verplicht. Deze training is bedoeld om vertrouwd te raken met de vele aspecten van de palliatieve zorg en de specifieke vaardigheden die vereist zijn bij het werk in een hospice.
De coördinatoren organiseren een aantal keren per jaar themabijeenkomsten en nascholingen gericht op de problematiek uit de praktijk. De nascholingen worden uitgewerkt in een jaarlijks scholingsplan.
In principe staan twee vrijwilligers per dienst ingeroosterd (diensten van 4 uur van 07.15 tot 23.00 uur, 7 dagen per week). Hospice Duin en Bollenstreek is altijd blij met nieuwe belangstellenden voor dit prachtige en zinvolle vrijwilligerswerk!

Heeft u belangstelling om vrijwilliger te worden bij Hospice Duin en Bollenstreek? Vul dan geheel vrijblijvend het aanmeldingsformulierformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op .

Aanmeldingsformulier vrijwilliger Hospice- Duin- en Bollenstreek

Allereerst wat leuk dat u geinteresseerd bent in vrijwilligerswerk in het Hospice Duin- en Bollenstreek.
Wij vragen u om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.


Om een beter idee te krijgen van wie u bent en uw verwachtingen vragen we u onderstaande vragen ook zo volledig mogelijk in te vullen.


Aanmelding zorgvrijwilliger.


Aanmelding kookvrijwilliger.


Aanmelding vrijwilliger thuisinzet.