Hospice Duin- en Bollenstreek logo

Verpleegkundigen

Als verpleegkundige vervul je een essentiële rol binnen de organisatie. Je voornaamste taak is het op behoeftegerichte wijze bieden van integrale palliatieve zorg aan onze gasten en hun naasten en het aansturen en motiveren van vrijwilligers. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg en streef je naar continue verbetering. Je werkt nauw samen met collega-verpleegkundigen, de coördinatoren, huisartsen en andere disciplines. Op creatieve wijze en met empathie geef je inhoud aan de zorg en hanteert daarbij professionele grenzen in de omgang met bewoners en hun naasten.

Het vaste team van verpleegkundigen die in het hospice werken worden gedetacheerd door Zorgorganisatie Marente.

BIG- en V&V-geregistreerd

De verpleegkundigen die bij Hospice Duin- en Bollenstreek werken zijn geregistreerd in het BIG-register. Dit register komt voort uit de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg en geeft zekerheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Onze verpleegkundigen worden in de gelegenheid gesteld lid te worden van de beroepsvereniging V&VN en worden ingeschreven in Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Dit is een online registratiesysteem waar de verpleegkundige vastlegt wat hij/zij doet aan deskundigheidsbevordering. Door de bij- en nascholing die gevolgd wordt structureel vast te leggen, maakt men inzichtelijk dat hij/zij deskundig is.

Onze verpleegkundigen ontvangen een jaarlijks persoonlijk scholingsbudget.

Vacatures

Voor Stichting Hospice Duin- en Bollenstreek zijn wij op zoek naar een:

Verpleegkundige Hospice (m/v) op oproepbasis, alle diensten

Wat doe je als verpleegkundige hospice?
Je verricht verpleegkundige diensten in het Hospice Duin- en Bollenstreek waarbij een grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid vereist is. Je coördineert binnen je dienst de dagelijkse verpleegkundige zorg en begeleiding aan mensen in hun laatste levensfase en hun naasten.
De werkcontacten met onder andere vrijwilligers, verzorgenden en huisartsen is een kerntaak.
De verpleegkundige werkt in de dag- en avonddienst samen met vrijwilligers. In de nachtdienst werk je alleen in de dienst, je kan dan terugvallen op de bereikbaarheidsdienst.

Wat vragen wij?
Wij zijn, voor deze dynamische baan, op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie
en affiniteit of ervaring in de palliatief terminale zorg.

Verzorgende 3-IG (m/v) op oproepbasis

Tevens zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende 3-IG (m/v), op oproepbasis die met name in de ochtendzorg kan ondersteunen.
Door-de-week van 9:00 – 13:00 uur en in het weekend van 9:00 – 12:00.

Waarom zou je willen werken bij Hospice Duin- en Bollenstreek?

Hospice Duin- en Bollenstreek is een kleine organisatie die in ontwikkeling is. Binnen het hospice wordt zorg verleend aan maximaal zes gasten, die in de laatste fase van hun leven zijn, en hun naasten.
In het hospice werken naast verpleegkundigen circa 90 vrijwilligers. Kwaliteit van zorg, op alle domeinen en afgestemd op de wensen van onze gastbewoners, cliënten en hun naasten, staat hoog in het vaandel. Medewerkers worden gedetacheerd door Zorgorganisatie Marente.
Salariëring conform de CAO VVT.

Nieuwsgierig naar je kansen?

Voor nadere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Mevrouw E. van Duin, manager hospice. Telefoon: 0252-227139.
Sollicitatiebrieven kun je tot 17 september bij voorkeur per mail, richten aan:
info@hospiceduinenbollenstreek.nl, of via de post naar Mevrouw E. van Duin, Hoofdstraat 51, 2171 AR Sassenheim.

Stichting Hospice- Duin en Bollenstreek | Hoofdstraat 51 | 2171 AR Sassenheim | Telefoon: 0252-227139 | Fax: 0252-225888 | E-mail: info@hospiceduinenbollenstreek.nl
Kamer van Koophandel nr: 28109930 | Bankrekening: NL60rabo0129213063 | Fiscaal nummer: 8156.42.192 | RSIN-nummer: 815642192

© Hospice Duin- en Bollenstreek 2008 – 2023 | Privacy Statement